MÖRKT KAOS

Idag kom detta fina rosa paket till mig på posten. Jag vann en fin tävling på söta bloggen Dianas Drömmar här om dagen – Tack fina du!. Och att gå och vinna en tävling är inte vardagsmat för Karma kan jag lova er! Jag tror nog att detta var första gången i mitt liv som jag vunnit något?!:). Har liksom aldrig tur i spel. Så där av så är detta en upplevelse/känsla jag aldrig kommer att glömma!

 

 

 

 

God Kväll!

Idag håller vi på att plasta in våra möbler. För i morgon kommer det en målare och målar våra tak här hemma. Våran söta Anita har just varit här och hämtat hunden och skall ha henne dom närmsta dagarna (det känns tomt redan).  Alla möblerna har vi just dragit ihop till mitten av alla rum. Alla lamporna är nedtagna vilket leder till att vi har total mörker här hemma. Ja, kort sagt. Här är det kaos i mörker hos oss idag.

En liten glimt av vad som döljer sig inuti det fina paketet. Skall ta ett bättre pics på det en dag då jag har lite mer tid för fota. För smyckena från Line By Maria är verkligen super fina!

..

Nu måste jag återgå till lite mer plasta in möbler göra ………

.. 

KRAM

19 thoughts on “MÖRKT KAOS

 1. Rita Mählström says:

  Grattis vad skoj att vinna så himla fina armband.Vad fint det kommer bli när det är klart .Ha det bäst fina du .Kramar Rita ♥

 2. evalevabo says:

  Grattis!!
  Carola var har du köpt din fina Busnel cape ??? Jag har letat om en tok. Sist nu i Sthlm prova jag st kortare oxå skit snygga. Mer poncho modell. Vill haaaa. Men din var grymmt snygg. Var??
  Kramis Eva

  • Carola says:

   Hej fina Evalevabo:)!

   Hmmm, den är rätt gammal denna Busnel. Vet inte var man kan hitta den faktiskt! Men hör efter på NK i Göteborg. Dom kanske har koll?! Om jag stöter på den igen så hojjtar jag till.

   Kram CC

 3. maria says:

  Härligt med nymålat tak!! Här ska vi måla golv vita i helgen, glädjer mig så att inreda efter det. Allt kommer ju till sin rätt med vit grund….eller hur?! Torsdagskrams m

 4. Therese says:

  Hallå!!
  Nu saknar jag dina härliga inlägg…… Klarar inte sådana här avbrott från rutinerna ; ))) hoppas allt är väl och att taken torkat.
  T

 5. Mia says:

  Hej CC hur går det med målningen ?jag saknar dig på bloggen !du skriver så himla bra om mode inrdning och familjelivet.Det har väl inte hänt något?Ha en skön söndag!men skriv något snart kära du. kram från Mia.

  • Carola says:

   Tack du finast!
   Vad glad jag blir att gillar karma bloggen. Ibland undrar jag vad ni tänker, eftersom man bara skriver om vad man gör, gillar och är just nu. Är det någon som är intresserad? Har tänkt mycket nu när jag inte har haft någon dator att tillgå dom senaste dagarna. Men denna kommentaren betyder mycket!

   Nu är målarna klara på övre plan och vi kan leva vidare som vanligt:)! Men det har blivit såååå himla fint här hemma, ni kommer få se bilder, lovar!

   Kramar ♥CC♥

 6. Fru Merlot says:

  Gaaah skriv snart snälla söta du!! Jag överlever inte utan din blogg!… Hoppas att allt är väl! Har ju sett lite på Instagram, men nu hoppas jag du bloggar snart också! ❤
  Kraaaaaam Mita

  • Carola says:

   Men underbara du! I ♥ you! Blir så himla glad när jag läser detta meddelande här. Har varit bortkopplad från denna världen sedan onsdag morse. Och öppnar upp bloggen idag och läser detta. Tack fina du! Nu är jag tillbaka igen:)

   Stora kramar till dig!
   ♥♥CC♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *