MER MOODBOARD

Ett litet moodboards från gårdagens lyx-vab.

Goood Morgon Lill Lördag!
Hur mår ni idag?
Jag har fått pippi på Moodboards nu. Det startade med att jag skulle fila på en moodbords i sommras till ett projekt jag höll på med. Och sedan så var det moodbords på temat på fabriken i helgen. Och  nu är jag helt inne på små moodboards i allt. Igår kväll satt vi och talade om semestrar. Och jag började göra en moodboards från en resetidning ( den finns inga gränser)?! Men kul är det i alla fall.
Nu skall jag rusa till jobbet. Jag åter kommer sent i kväll. Jag skall nämligen ut på lite roligheter efter jobbet med vännen S. Lägger in lite skön inspiration från det här på bloggen när jag kommer hem så klart. Och det kommer att bli lite uppdateringar inom mode och inredning kan jag avslöja.
Önskar er en fin dag!

KRAM
CC

6 thoughts on “MER MOODBOARD

 1. ifalldayswereholidays says:

  Hej CC!
  Önskar att det funkade att länka här hos dig, skulle ju gjort det enkelt för dig att kolla in ”Prinsens nya kläder” Jag köpte Lille A's täcke hos Johannesens i Båstad men antar att andra som säljer Barbour också säljer samma. Johannesens har webbutik annars…
  Gjorde faktiskt två nya inlägg igår som jag kallade för ”Husesyn del 1” och ”Husesyn del 2” Där kan du bla kolla in mina Arnestolar.

  Attans fin och trevlig blogg du har!

  Kram Mrs G

 2. A House With A View says:

  Verkligen häftiga foton!!!! Spännande med dina kommande inlägg om mode och inredning :)) De ser jag fram emot!!

  Ha så skoj i kväll:)

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaam aka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *