MINGEL BILDER FRÅN GÅRDAGENS INSTAGRAM rofk

En gårdagens, i provrummet.

.

.

.

..

.

Todelooooo Bästa Läsare!

.

Mår ni bra?

Här är allt bara toppen. Är lite trött och behöver vår, värme och sol bara:)!.

Igår var jag och min BFF i Göteborg och shoppade loss:) Ni som följer mig på Instagram rofk, var ju med oss på vår shopping runda i Göteborg, hihi. Jag måste bara berätta att jag gillar verkligen Instagram. Det är så himla smidigt och enkelt att bra knäppa av en bild och sedan lägga in den på Instagram. På så sätt kan man ta mycket spontanare bilder på springande fot. Eller om man står i ett val, av vilken tröja man skall köpa. Ställa en snabb fråga till er läsare hissa eller dissa?, och du får svar direkt. Eller en efterlysning som man får svar på direkt. Som ni läste här nedanför så efterlyste jag en uuuuur snygg topp från F.A.V och efter bara några minuter så fick jag svar av söta Instagram vännen Linnolausson. En hel lista på bra tips av butiker som kan tänkas  ha denna topp jag sökte. Vips så stod jag i lördags och köpte denna topp tack vare denna fina läsare av både min blogg och Instragram. Tack fina fina Linnolausson ( från Instagram) för all din hjälp!. Är så glad att det finns så många fina vänner där ute, gillar verkligen det här med blogg/Instagram vänner

.

.

.

Här kommer lite mingel bilder från gårdagens Instagram rofk.

.

.

.

.

.

Kan det vara en svart Burn out sweater från F.A.V i påsen?!. 

.

Idag är jag verkligen slapp. Jag funderar på att gå ner och hyra en film ” I love you, man”. Den kommer i kväll på tv:n kl 21,00. Men det är så sent tycker jag när man skall upp till jobbet dagen där på. Så jag tror att jag kilar ner till Hemmakväll. En liten promenad i solen kan ju inte skada:). Jag läste just i morgontidningen att det kan bli upp till +7C på Onsdag. Hur underbart låter inte det?!. Men idag har jag tänkt att bara skrota här hemma .

.

.

.

Önskar er alla en skön söndag!

.

KRAM

5 thoughts on “MINGEL BILDER FRÅN GÅRDAGENS INSTAGRAM rofk

  • Carola says:

   JAG HAR HITTAT TRÖJAN FRÅN F.A.V I SVART PÅ RAGLADY I GÖTEBORG ♥ DOM HADE JUST FÅTT PÅFYLLNING TILL MIN LYCKA!

   KRAM ♥CC♥

 1. Tina nyblom says:

  Underbart med alla härliga bloggvänner som ger en tips o ideer. Jag var oxå i Göteborg igår o träffade några bloggvänner, hade så himla roligt. På dagen shoppades det, något som faktiskt skymtar bland dina bilder minsann…Tröjan är ursnygg på dig. Ha en härlig söndag. Kramisar Tina

 2. Carola says:

  WHAT? SÅG NI MIG? MEN GUD VAD ROLIGT I SÅ FALL. VARFÖR KOM NI INTE FRAM? DET SKULLE VARIT SUPER KUL ATT SES IRL ♥

  KRAM CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *