MICHAEL KORS MM

Här har ni min önskelista 2012 i bild. 

 

 

Hello Alla Bloggisar!

Mår ni bra i snökaoset?!.

 Jag har aldrig varit någon guld tjej. Min förlovning/vigselring är i vitguld samt resten av mina smycken. Men helt plötsligt så har jag börjat falla för gulguld. Och högst av allt på min önskelista till tomten i år blir denna guldklocka designad av Michael Kors finns att klicka hem här.  (så snälla snälla tomten jag gör det lätt för dig i år, det är bara några knapptrycka och vipps så har ni gjort mig lycklig till jul, hihihi)!.

 —

 Nu skall jag pynta den ny uppsatta stringhyllan, super kul – Vi ses i morgon!

..

..

KRAM

 

 

10 thoughts on “MICHAEL KORS MM

 1. Mia says:

  Var kommer den snygga krukan ifrån? Gillar också guld.

  Var inne på klockan. Såg att det var ett bra pris på den också.

  Kram

 2. Mita says:

  Hej fina du! ❤ Jag har också tänkt att köpa mig en stringhylla! Pliis får man se bild på din? 🙂 Underbar julklappsönskelista! Kramar Mita

  • Carola says:

   Tänkte ta en bild på den idag. Men det blev för mörkt ute så det blev för grumliga bilder. Jag får ta det i helgen:) Håll koll ………..

   Kram på dig fina Mita

   ♥CC☻

  • Carola says:

   Ojoj den var inte att leka med förstod jag på nyheterna.
   Ingen snö, ingen snö sedan kommer all snö på en gång!

   Kram ♥CC♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *