May beauty

May beauty

 

May beauty

 

May beauty

 

 

.

V Ä L K O M M E N  S K Ö N A  S Ö N D A G

.

Kickar igång denna tidiga söndagsmorgon med en skön egentid. Den här egentiden är så viktig att jag helt enkelt inte vill vara utan den. Ansiktsmasken är just nu på som ni ser, och strax skall jag ta denna underbara fotmasken från May Beauty. Jag bara tok älskar dessa skönhetsprodukterna. Dem får mig att känna mig så len och ren på något vis. Om ni inte har testat dessa produkter innan så tycke jag att ni skall testa dom nu.

.

Idag erbjuder May Beauty  mina fina läsare hela 30% rabatt på deras produkter. Ta tid för er själva och passa på att köp er ett egen hemma spa.
Uppge bara rabattkoden Roomofkarma i kassan

.

.

Kram/Carola

tillvisitkort2

3 thoughts on “May beauty

 1. Lena - gott för själen says:

  Härligt! Jag är verkligen urkass på att ta hand om mig så där. Funderade faktiskt på att ta ett skönt avkopplande bubbelbad ikväll. Skönt att mjuka upp musklerna lite. Men jag kanske ska passa på att slå till på en mask också. Köpte faktiskt fotmask till maken i present från May beauty. Den var han jättenöjd med.

  Ha en skön söndag!
  Kram Lena

  • Carola says:

   Jag kan lova dig att du kommer gilla den! Jag skriver bara om sådant jag gillar. Och denna masken har jag gjort flera gånger nu. Och den är super bra!!

   Stor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *