Louis Vuitton och en ny resa till Berlin är inbokad

Louis Vuitton och en ny resa till Berlin är inbokad

Tjingeling bloggisar

Hoppas ni mår bra!

Här har det varit mycket den sista tiden. Att vara en vuxen student på 42 år (snart 43 år) gör att det är många bollar man skall hålla i luften samtidigt medans man pluggar på heltid. Familjen står liksom inte still och där med allt runt om kring. Det är roligt men periodvis mycket man ska göra. Men nu har det lugnat ner sig faktiskt. Just nu fokuserar jag bara på mina studier och arbetet. Försöker hålla mig till nuet och inte skena iväg och tänka på tiden efter studierna som man lätt gör just nu.

Jag har just bokat in en resa till Berlin över nyår med hela familjen inkl hunden 😉 Ni vet min lilla nakenhund som alltid följer med oss överallt. Hon är familjens lilla bebis och vi kallar henne Beban. Det bästa sättet att koppla av är att resa bort och gärna långt bort 😉 Mer om den resan skriver jag om senare.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig innan jag åker ner till Göteborg, denna vintern startar jag min långa behandling på allergimottagningen mot min pollen allergi. (varför inte göra allt på en ända gång liksom ;))

 

Puss & Kram<3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *