Lite nytt från Le Creuset

Lite nytt från Le Creuset

 

Hej bloggisar

.

Som ni förstår så går det in och ut inredning och möbler i detta hem just nu. Jag hade lovat mig själv att inte köpa något som jag bär hem till detta kök innan jag flyttar. Men så plötsligt händer det, jag står här nu med en shoppingpåse i vårt gamla kök haha.

.

Nu har jag hittat lite nya möbler från Design house Stockholm. Jag var på NK och kikade runt lite här om dagen. Jag har lite svårt att få till vår stora dotters rum. Det får inte bli för barnsligt men det får inte se ut som en vuxen bor där. Det skall vara något liksom lite mittemellan som man är när man är tonåring. Den där balansen tror jag jag har hittat nu. Inget rum har så många skisser som hennes. Men vi köper möbler och ändrar om allt eftersom vi känner in rummet. Men grunden har jag nu klar.

.

Önskar er alla en jätte fin dag!

.

.

Kram/Carola

.

Psst! Idag skall jag försöka smyga mig in i lägenheten igen och ta några mer bilder. Såg att de hade målat klart lägenheten i färgen 0500-N vilket är den kritvita kulören som heter 0500-N. Detta är en kulör som har lika mycket svärta (dvs 5% svart pigment) men inget gult eller annat färgpigment alls! Dvs Neutral.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *