fredags chic

fredags chic

.

Ny höstkappa från Chill Norway vid namn woolsen coat. (En rikigt fin kvalitets kappa).

.

fredags chic

.

Nytt nagellack från Dior, höstens nyhet. Färgen heter Metropolis 701 . (Färgen är en blandning av mossgrön och metallgrön på något snyggt sätt, svårt att se på bilden).  

.

fredag CHIC

.

fredags chic.

.

.

Tjingeling fredag

.

Denna hösten är verkligen i min smak när det kommer till mode och färger. Jag har köpt både kläder och nagellack i mossgrön, orange och grått. Jag fullkomligt frossar i dessa färger, det kommer bli en dyr höst, haha. Här om dagen skickade jag efter en ny höstkappa i ull från Chill Norway. Det finns inget som värmer så bra som ull. Och Chill Norway gillar jag för att de har kvalité på deras kläder. Man får inga noppriga tråkiga kläder efter att ha burit dem en säsong, de håller bra passformen efter att blivit tvättade flera gånger och deras kläder har alltid bra kvalitet. Det är nog därför jag gillar deras kläder år in och år ut. Denna kappan är ett tips för er som vill ha något varmt i höst men ändå se smal ut. För jag måste nog säga att denna kappan har en snäll passform mot kroppen. Jag känner mig riktigt smal i den:).

.

Nu skall jag ta tag i denna fredagen som började ganska lugnt här hemma med en stor kopp kaffe och lite inredningstidningar:) Snart kommer en vän över på fika, måste plocka upp här hemma först.

.

Ha en fin fredagsförmiddag, vi ses snart igen!

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *