Letar hotell i London – Tipsa gärna

Letar hotell i London - Tipsa gärna

 

Letar hotell i London - Tipsa gärna

.

Park Plaza Westminster Bridge London

.

Letar hotell i London - Tipsa gärna

.

Letar hotell i London - Tipsa gärna

.

Letar hotell i London - Tipsa gärna

The Waldorf Hilton

.

.

.

Toodeloo

.

Då är flyget bokat till London – check! Nu återstår det bara att hitta ett hotell i denna staden. Är det någon utav er läsare som har några bra hotell att tipsa om? Jag vet liksom inte ens vilken stads del som är bäst att bo på. Vilka stadsdelar är lugnast? Viken stadsdel ligger mest centralt till de bästa shoppingrundorna? Det var 15 år sedan jag besökte denna staden och då bodde vi på Piccadilly circus. Då upplevde vi det centralt och bra till de ställen vi gick till.

.

Ha en fin dag, glöm inte att tipsa mig om ni sitter med några bra London tips!

.

Kram/Carola

3 thoughts on “Letar hotell i London – Tipsa gärna

  1. Madde says:

    Vi brukar bo i bayswater då vi är där. Lugnt, nära hydepark. Jag är ingen expert på London, men vi brukar ta bussen in till shopping mm även om man kan gå. Däremot kan jag tycka att det är ”onödigt” då man går så mycket ändå. Ha en mysig semester när det är dags.

  2. Katarina says:

    Vi bodde på Park Plaza Westminster några nätter på sportlovet. Toppenfint och bra läge. Flera bussar stannar precis utanför. Det är ett jättehotell som har många rum utan fönster vare sig mot gata eller gård. Frukosten var suverän och tonåringen jag reste med stod sig flera timmar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *