KRÄFTSKIVA I RÅÅ

 

Godmorgon Måndag!

Mår ni bra alla fina bloggisar?

Här är det riktigt bra denna måndagsmorgon. Tänk vad utvilad jag känner mig efter en helg i Råå i Skåne. Denna delen av Helsingborg är nog den romantiskaste platsen man kan befinna sig på med dom man älskar allra mest i världen! Vi åkte dit över helgen och ställde till med en stoooooor kräfskiva med massa mumsigt man kunde tänka sig. Vi saknade ingenting på bordet som vi dukade upp strax intill havet. Här njöt vi i timmar medans Oslo färjan och andra fartyg passerade i solnedgången. Denna kväll var minst sagt magisk!! Önskade att den aldrig skulle ta slut. Visar er lite mingel bilder från vår kräftskiva och delar med mig av lite goda recept till era snittar/smörgåsar i höst.

 

 

 

 

 

 

 

Barnens favoriter är ju klart att göra sina egna snittar med Fjällbrynt mjukost i alla dess smaker. Den rosa skinkosten gick först eftersom den var rosa och fin i sin nya förpackning ♥ Fjällbrynt har under hösten bytt sin design på sina goda produkter. Vilket lockar till att vilja ha dom även på festbordet! 

 

 

 

 

Recept på kvällens snittar/mackan.

350g skalade räkor och kräftstjärtar
2 dl fjällbrynt naturell plus (den är gjord på svensk hårdost, och är en mycket bra bas till goda röror!)
2 msk gräddfil
2 hårdkokta ägg,hackade
2 tsk pepparrotsvisp
1 msk röd lök,hackade
1 msk citronsaft
50 g stenbitsrom
2 krm salt

Rör i hop allt till en härlig röra. Klicka sedan ut den på ett rostat bröd dekorera med citron, gurka och dill om så önskas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önskar er alla en riktigt fin dag!

KRAM

 

Detta inlägg är ett samarbete med Fjällbrynt.

4 thoughts on “KRÄFTSKIVA I RÅÅ

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *