Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

KAN ALDRIG FÅ NOG!

 Hunter Orignal Brit – Dark Navy
 Tjing!
Kan man få nog av Hunter? Det är alltid en ny modell som dyrker upp som jag vill ha. Har hittat en hemsida i england som har bra priser, hmmm så det blir nog till att köpa dessa finingar. Dom passar bra på mig i Båstad i sommar:)!
Åhh hej och hå. Nu håller jag på att packa inför Köpenhamnsresan i helgen med bästa vänninan Stockholman ♥ Det skall blir sååå kul! Men att packa är inte min grej alls. Anligen så tar jag inte med min något eller så tar jag med hela och då menar jag hela garederoben, hihihi. Och jag började småpacka igår kväll och konstatera att det får bli hela garderoben denna helg. Så jag var nere i väskafären i vår lilla småstad och köpte butikens största resväska! Men den var snygg, färgen är Champagen:)! Jag tycker det är så svårt att veta idag vad jag vill ha på mig på lördag. Och vad är det för väder då? och vilket humör är jag på då? Jag har så många olika stilar allt från flummig bohem till strikt enkel klädsel till blommigt romantiskt. Men oftast så trivs jag bäst i lite mer lyxbohem stilen ♥ det är lite mer jag som person.

 Men kolla in läcker bitern:) Nä, nu tänker jag – har bestämt mig att det får bli dom här i sommar nere i båstad:) Tänk dom till ett par slitna Nolita Jeansshorts och en vit topp – Nice! Det blir den där flummiga lyxbohem känslan med en liten marin touch som jag gillar ♥
Nu måste jag packa vidar alla mina kläser som skall med i min nyköpta reseväska i Champagen ♥

 Vi ses i morgon bitti….. 
KRAM

Psst! Idag har jag varit på salong och gjort mina naglar snygga, Åhhh vilken härlig och kvinnlig kännsla det är att ha fina naglar!! Det är en vardagslyx som jag mycket sällan gör. Men kanske skall lägga till med!?!

3 thoughts on “KAN ALDRIG FÅ NOG!

 1. Enkel stil says:

  Hej! Jag har frågat vår dotter var hon hittat klänningen eftersom det är ho som gjort kollaget och fått svar.
  Alexander McQueen är en engelsk modeskapare som dog 2010.År 2000 köpes hans märke upp av modehuset Gucci.
  Klänningen kommer från http://www.harveynichols.com och kostar
  29 855 sek. Men det finns en liknande hos MH för 299 sek. 🙂

  Kram
  Anita

 2. annixen. says:

  De där var riktigt fina! Jag har ett par svarta som hängt med i ett par år nu och jag gillar dem i massor!

  Vad härligt det låter med Köpenhamnsresa på gång, så mycket fint det finns där borta i grannlandet 🙂

  …och du, tack snälla för fina ord som du skrev hos mig för ent tid sedan, de värmde! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *