Just köpt in ett par Joya skor

Just köpt in ett par Joya skor

Just köpt in ett par Joya skor

 

Idag går vi huvudsakligen på hårda industriella golv som betong eller asfalt. Om man som jag gör just nu jobbar inom handel så går man hela dagarna på hårt underlag och det kan bli jobbigt för både fötter och rygg. Joya underlättar den naturliga rörelsen och uppmuntrar till aktivitet. Joya främjar också en hälsosam hållning, vilket ger lättnat åt rygg och leder och kan också minska/förebygga rygg.- och ledsmärta. Jag var och köpt in dessa hos en hälsokost butik i vår lilla småstad. Om man en gång har fått testa ett par Joya skor så vill man inte vara utan dem, det kan jag lova er!

Så om ni har ett yrke där ni går och står mycket så kan jag varmt rekommendera dessa skor. Obs jag är inte sponsrad!!

Nu åker jag till jobbet med mina bekväma skor så jag orkar att gå och stå hela dagen i butiken, det är viktigt att kunna vara glad och må bra för att utföra ett bra jobb!

Kram<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *