JULBORD PÅ HAMNKROGEN

Men kolla in godisbordet på Hamnkrogen på Liseberg tidigare idag.

Toodeloo!

Har ni haft en fin lucia vänner?!.

Här har vi precis kommit hem från världens mysigaste och bästa dag. Vi har haft en helt ledig familjedag, där vi bara har varit tillsammans och myst på bla julbord på Liseberg Hamnkrogen. Jag säger bara wow, vilket härligt och mysigt julbord med en super söt personal som verkligen ger god service! Bara en sådan sak att vi fick en enskild liten ”vipp hörna” vi småbarns föräldrar gjorde det hela mycket enkelt och mysigt. Och maten var helt fantastisk dom hade allt ni kan tänka er på ett julbord. Men framför allt så hade dom mycket läckerheter från havet – vilket våran familj föredrar! Mina sessor åt så många krabbklor så dom tappade räknigen, hihii.

 

En charmig disk gjord av gamla resväskor – hela stället kändes som i en saga! 

..

Min stooooooooora jultalrik. Och kolla in Sockret roliga min här, när jag smög mig på henne för att fota när hon väntar på att kocken skall fylla på mera krabbklor. Jag dök upp bakom en pelare här som gubben ur lådan, hihihi.

.

En dagens Me: Koftan kommer från Ester Elenora och finns att klicka hem här.

Jag måste bara tipsa om ett super duper gott vin till julmaten. Detta vin kommer från Australien och heter Yellow Tail. Den har en smak av björnbär och kryddor, men jag tycker nog att den smakade rätt mycket russin. Men den var den godaste vinet jag har druckit till julmaten genom tiderna!!. Den passade som handen i handsken. Den kommer att stå på vårat julbord i år! Tips elle tips till er sötingar.

..

Detta var nog talrik nummer 5 för Sockret:)

..

Dockan är 5 år och kan både skala räkor och knäcka krabbklor själv – tooook älskar havets läckerheter den lilla duktiga busungen:).

..

..

Här hemma har Daddy just nattat trötta och nöjda små barn. Själva skall vi ta ett glas Chianti Classico vin och njuta och förlänga den underbara och härliga dag vi haft tillsammans, vill inte att denna dagen någonsin skall ta slut:)!.

..

Ha en fin kväll vänner – Vi ses i morgon igen!

KRAM

..

Psst! Jag hörde på radion i bilen hem att detta är den mest spelade jullåten här av alla jullåtar. Och visst är den julig och sprider skön stämning till både vuxna och barn runt om i landet!

..

7 thoughts on “JULBORD PÅ HAMNKROGEN

 1. Anonym says:

  Bara så underbara bilder.Kanon låcker .Lika snygg som alltid är du .Tack söta för tipset på vinet.Ha en mysig kväll söta du .Luciakramar Rita ♥

 2. Elin says:

  Wow vilket mysigt ställe, önskar att jag bodde närmare! Och godisbordet, omg! Mina barn hade smällt av om dom såg det!

  Ni verkar vara en himla mysig familj som hittar på en massa kul tillsammans. Jag brukar kika in här titt som tätt men tror inte att jag har kommenterat tidigare, nu får det bli skärpning! 🙂

  Hoppas att du får en jättefin helg!
  Kram Elin

 3. Milla says:

  Åh så härligt med havsmat på julbordet ! Lyckliga ni som bor på västkusten – här uppe i öst-mitten blir det mer komplicerat med sånt. Vinet låter lovande. Men inget vin till julbordet, det känns helt malplacerat. Jag dricker nog helst julöl jag, även om jag älskar rödtjut´… kram Milla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *