Idag testar jag Kockens val från Milda. Det sägs att det är en unik blandning av smör, raps- och solrosolja som gör din matlagning både enklare och godare. Jag tycker det fungerar jätte bra. Den tål att steka på högvärme utan att oljan bränns, det tycker jag är riktigt bra! Den gav en fin färg och en god smak till vårt lamm. Denna produkten kommer jag att köpa framöver till min matlagning med all säkerhet.
.
Hur kryddar ni era lammkotletter? Jag tycker att man får den absolut bästa kryddan när man gör den själv. När jag lagar lamm så brukar jag göra en egen kryddblandning som jag tycker passar perfekt till ex lammkotletter. Här har ni mina favorit blandningar.
Ingredienser: Salvia, timjan, lavendel, vitlök, rosmarin och (pytte lite grönmynta).
Detta blir min dagens lunch och ett snabbt blogginlägg här på bloggen. Jag är bara hemma en liten snabbis och äter lunch. Jag har det nämligen så himla lyxigt så att jag kan gå hem varje rast från jobbet. Jag gillar inte när man värmer upp maten, vill gärna ha färsk mat och det får jag varje dag så här. Det kallar jag vardagslyx!
.
Vi ses lite senare!
Kram/Carola
Vilken lyx att gå hem på lunchen, det blir billigare också:) Kram Pernilla
Nu känner jag mig helt ute och lost men jag är inte alls förtjust i lamm……Kram Anette