20% rabatt med koden roomofkarma

20% rabatt med koden roomofkarma

 .

.

Godmorgon Fab Fredag

Mår ni bara alla fina bloggisar?

Tittar in en snabbis här på bloggen idag för att ge er ett bra rabatt erbjudande från butiken CloudNo9style. Under helgen så får ni 20% rabatt på ALLT i butiken.  Jag har just använt denna koden själv då jag har köpt den snygga kappan ni ser längst upp i hörnet. Visst är den snygg?!.

Idag är jag lite extra glad och taggad. Inte bara för att det är fredag. Utan också för att klockan är bara 07,10, och jag har redan shoppat en kappa.  Samt så har jag en heldag inbokad i Göteborg full av shopping, restaurangbesök och några goda glas vin och champagne framför mig tillsammans med min svägerska Annika. Så himla mysigt det skall bli.

Nu tänker jag att jag måste snabba mig lite så jag inte missar tåget. Vi ses på Instagram under dagen, där jag också heter roomofkarma.

.

20% rabatt med koden roomofkarma

 

Önskar er alla en riktigt fab fredag. Med mycket shopping!

 

 

Glöm inte att uppge koden roomofkarma i kassan (som ger er 20% rabatt på allt här) Erbjudandet gäller från och med idag och fram till måndagen den 23/3 kl.24,00.

.

.

Kram/Carola

tii.majl - kopia

2 thoughts on “20% rabatt med koden roomofkarma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *