JAG KAN AVSLÖJA EN …….

Jag har en liknande spegel som är matt svart. Men nu funderar jag på att måla den helvit som denna. Hittade bilden  när jag google runt på vita väggar. Vi funderar nämligen på att måla om våra matta vita väggar till mer glansigare vita väggar (inte högblank) men vi har nämligen en snygg halvblank yta på kliniken som jag är sugen på att testa hemma. Men det är projekt som kommer till hösten.
Goooooodmorgon Världen!
 Är det verkligen måndagsmorgon redan tänker jag nu vid frukostbordet?:)!
Har det med åldern att göra när man tycker att dagarna och veckorna bara susar förbi i en rasande fart så man kanppt hänger med:)?! Här i småstaden sitter vi vid köksbordet alla tjejer och försöker att komma till liv. Det är alltid lite trögstartar på måndagsmorgon. Eller vad säger ni där ute.
Nu skall jag hoppa i lite kläder och bege mig över till kliniken några timmar.
Vi ses lite senare idag –
Psst! Jag kan avslöja för er söta bloggisar att då kommer jag med en ny spännande tävling här på bloggen. Så håll utsikt under dagen!

KRAM

One thought on “JAG KAN AVSLÖJA EN …….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *