JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA JOBB ♥ SOM GÖR SKILLNAD

 I ♥ Lchf

God Kväll Vänner!
 Åhh, Idag har jag haft en stor operationsdag med 7st operationer. Vad jag bara stoooor älskar mitt jobb. Om du frågade mig för 7 år sedan om jag skulle kunna tänka mig att jobba inom vården? Så skulle jag bara skratta åt dig. Jag trodde aldrig att jag skulle trivas inom vården. Jag har ju alltid jobbat med inredning och mode. Och jag har verkligen trivts i den miljön! Jag har alltid gillat att skapa redan som litet barn. Jag har målat med oljemålning sedan jag var 13 år. Jag har haft utställningar mm. Jag har inrett hus åt andra och jobbat som dekoratör på olika stora företag. Men sedan kom mina små sessor. Och jag börja tänka om. Vilket ledde till att jag helt bytte bana. Nu jobbar jag som sköterska inom oral protetik på en privat klinik här i småstaden. Vi utför Implantat operationer mm. Och jag totalt stor älskar mitt jobb & världen bästa chef G! Varje dag som jag går till jobbet så är jag så lycklig över att jag jobbar med något som jag verkligen gillar. Och att jobba inom vården är helt rätt för mig. Att ta hand och vårda andra människor att varje dag göra skillnad för en annan människa är ju heeeelt fantastiskt! Jag har mött så många människor som mått så dåligt (unga som gamla) över att dom har så dålig mun status så att det har blivit ett socialt problem för patienten. Dom får inga jobb efter som dom är tandlösa och ser ohälsosamma ut. Människor förknippar ofta tandlöshet med att man är drog missbrukare mm. Det är verkligen ett stort socialt handikapp att sakna tänder där det syns i munnen.  Eller om det inte syns så kan det vara en socialt handikapp att inte kunna tugga maten på en middag bla. Och att då vi gör skillnad för dessa människor, är en underbar känsla för mig:)!

 Puuuh, Nu andas jag ut och myser & pyser:) på ute platsen med Daddy, rosé, oliver och tända ljus. Nu är det myyyys fredag vänner. Lill skrutten ”Dockan” har redan gått och lagt sig. Hon var så trött när vi hämtade henne från förskolan. Det har varit en lååång veck och en lång dag för henne på förskolan. Så hon ville gå och lägg sig sa hon redan kl 19,00. Men stora Sockret sitter och pysslar brevid oss med vinter jackan on, hihi! och pillar ut dom svarta oliverna ur skålen, Grrr dom är ju godast:)!
Ha det bäst vänner tills vi ses igen!
KRAM

9 thoughts on “JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA JOBB ♥ SOM GÖR SKILLNAD

 1. Life's Silverlining and I says:

  härligt att du hittat rätt! jag har varit ivårdyrket länge också och vet vad du menar, fast jag kan nu drömma om att gå mer åt det andra hållet:) fast det är väl därför jag har bloggen hihi. mysigt ni har det! kram

 2. Snor och Glamour says:

  Vad härligt det låter med ditt jobb. Jag älskar också mitt jobb – så oerhört mycket. Men kan ändå sakna det där med att verkligen göra skillnad i folks liv.
  Underbart gott det ser ut med oliverna!

  Ha finaste helgen!
  Kram

 3. Bodil Brink Morse says:

  Vad härligt att du känner så för ditt jobb. Det måste vara härligt att göra skillnad i folks liv.
  Härliga foton.
  Ha en härlig helg.
  Från andra sidan plurret.

 4. ryskadockor says:

  Visst är det härligt när man trivs med sitt jobb! Jag älskar mitt jobb också!
  Ha en fin helg!
  Kram
  //Lana

 5. Sofia says:

  Härligt inlägg : ) Förstår att ni verkligen gör skillnad. Viktigt med bra munhälsa : ) kram Sofia

 6. H`s enkla vardag says:

  Vad roligt att du hamnat rätt!! Jag har jobbat nästan hela mitt liv i vården och känner nog som Pernilla att jag är på väg åt ett annat håll, fast jag vet inte vad!!
  Satt ni ute igår kväll?
  Här har det snöat inatt!! Inte kul.
  Kram Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *