JAG HAR JUST STARTAT LCHF

Tine K

 

Jag måste nog ta och puttsa upp mina gamla Ugg träskor, eller vad tror ni!?! hihihi……

 

Hello!
Vad gör ni denna fina lördaskväll?
Här hemma har vi en riktigt lugn kväll. Vi har just ätit en jätte god middag hela familjen. Som bestod av en blodig stek, tomat och röd löksallad samt en grönmögelost sås = smarrigt värre!!
Jo, det är så här att jag har kört  LCHF i ca 9 dagar vilket innebär att jag har varit helt socker fri i 9 dagar. Och tro mig det var tufft dom första dagarna. Jag tror mig varit/är oerhört sockerberoende. Vilket jag nu förstår i efterhand. Men det som verkar vara det bästa med denna livsstil som faktiskt Lchf är så får man ju dricka ett glasrött  på helgen utan att det är mot reglerna, nice!
Nu har jag helt blivit såld på dessa rosa  Ranunklar. Så det blev samma blommor i fredags som förra fredagen:)!

 

Just nu sitter vi och myser med en massa levande ljus och ett glas av det goda vinet Cantina Zaccagnini från Italien. Och apropå Italien så har vi suttit här hemma och smidigt semesterplaner för sommaren. Och vi far faktiskt till Italien i sommar. Vi kommer att bo på fyra olika platser Milano, Venedig, Gardasjön samt någon stans i Toscana trakten. Är det någon som har några bra tips som har varit på dessa ställen innan? Alla tips är välkomna.
Oups, nu börjar Stjärnorna på slottet. Och ikväll är det Johan Rhenborg – familjens favorit!

 

KRAM
Psst! Jag har faktiskt tappat 2,4 kilo redan, Jippi!!

19 thoughts on “JAG HAR JUST STARTAT LCHF

 1. Casa of Mia says:

  Så duktig du är, jag blir riktigt peppad! Åh vilken härlig semester, vi är Italien freaks och har varit väldigt mycket där, skall försöka komma ihåg några bra tips. Njut av vinet och ha en mysig kväll kram

 2. Husbysjutolfts says:

  Ja dem där blommorna är så fina, tyvärr svåra att hitta här omkring. Iallafall så här års. Snygga skor, jag är ju en träskosamlare;) Gillart;)
  Grattis till viktnedgången, men du är så fin som du är redan. Kram

 3. Victoria @ MY HAPPY HOME says:

  Wow, vad duktig du är som kör med LCHF! Låter ju fantastiskt att du redan tappat kilon! Duktigt!
  Jag undrar om du har ändrat marginalinställningarn? Jag som tittar via laptop kan inte se hela sidan utan måste scrolla åt hö/vä för att kunna läsa allt.
  Trevlig lö kväll!
  Kram

 4. Mitas home says:

  Hej o tack för din kommentar hos mig! 🙂 kändes skönt att få veta att man va saknad.. Fina du!! Jag har allt följt din blogg via mobben! : ) va häftigt att du börjat med lchf kost! Jag har nämligen oxå funderat på det! Har skrivit ut en lathund i veckan för det! Det ska va bra om man har problemmage också vilket jag har..
  Ha en fin kväll! Kram Mita

 5. Jannike says:

  Sötnos dom blommorna heter Ranunklar.
  Älskar din blogg och grattis till viktminskningen!!
  Tack för en inspirerande blogg. Kram

 6. Room of karma says:

  Åhhh en lathund:)! Får jag vara så fräck och fråga om du vill dela med dig av den?!:) Jag är en nybörjare och skulle behöva all hjälp man kan få! Gillar verkligen detta att man inte behöver gå runt och vara hungrig:)!

  Kram du sötast!
  ♥♥CC♥♥

 7. Room of karma says:

  Åhhhh tusen tusen tack fina Sofia ♥ Det var ju en JÄTTE BRA SIDA! Gillar när det är uppspaltat så enkelt som det var på den sidan du rek!

  Du är bäst! Vi kommer att bli skinny bitches:)!♥

  Kram CC

 8. Shopstop-Ann says:

  Tack för kommentaren ”hemma hos mig”! Shit, vad bra kämpat med LCHF, grattis! Skulle aaaaaldrig klara det, kolhydrat-torsk som jag är! 😉 (eller så är det just det jag behöver, hmmm….)
  Kram, ha en fortsatt fin helg!

 9. More of White says:

  Stort grattis till viktminskningen 😉
  Jag är inne på min 10:e dag och jag har tappat
  -2,5kg är super glad!
  Så nu har jag bara 7,5kg kvar 😉
  Vi får peppa varandra.

  Kram Fia

 10. Anonymous says:

  Grattis till viktnedgången! LCHF kan vara bra en kortare period för att gå ned snabbt, för häslans skulle är det bättre att sen gå över till GI. Det kan bli er av en livsstil, och som garanterat inte är någon fara för häslan!

  Får man vara lite språkpolis? Milano är en plats! 😉

  Kram
  Nina

 11. Johanna says:

  Det märks att LCHF är grejen just nu! Både bland bloggarna och på mängden böcker som finns. Jag kör också på det sedan några dagar. Mest för att jag behöver komma bort från sockerberoendet, men självklart också för vikten. I längden tror jag dock mer på GI(som någon skrev här), men just nu känns LCHF perfekt. Vi får peppa varandra! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *