JAG EFTERLYSER EN TAPET FRÅN BUTIKEN NATHALIE SCHUTERMAN

.

På Schuterman i Stockholm på Birger Jarlsgatan sommaren 2011. 

.

.

.

Hello!

.

Idag lägger jag ut några gamla bilder från ett tidigare inlägg här från bloggen ( närmare 3 år gamla bilder ). Men det är så här att vårt stora Socker blev så himla förälskade i just denna tapet som ni ser på bilderna ovan (mer bilder ser ni här från det inlägget). Det är en ljuvlig fågeltapet som Nathalie Schuterman barnbutik hade i sitt provrum år 2011. Denna butiken är numera nerlagd sedan två år tillbaka och ingen vet idag var denna tapet kommer ifrån?. Jag ringde nämligen idag till Schuterman för att fråga om det var någon av de anställda som visste var denna tapeten kommer ifrån. Men ingen som jobbar där vet vad den tapeten varken heter eller kommer ifrån. Det ända dom visste var att Nathalie hade beställt den på nätet. Inom en relativt snar framtid kommer vi nämligen att flytta, och vårt stora Socker önskar sig då denna tapet på sitt nya rum ♥  Så nu är mitt hopp att det är någon av er läsare som  känner till denna tapet och kan ge mig några ledtrådar eller ännu bättre namn på tillverkaren osv. Så snälla snälla läsare hoppa gärna in och skriv några rader på tips, allt är välkommet! Det hade varit så kul att hitta denna tapet

.

KRAM

.

.

.

6 thoughts on “JAG EFTERLYSER EN TAPET FRÅN BUTIKEN NATHALIE SCHUTERMAN

 1. Linda says:

  Det där kan inte vara något annat än Brunschwig & Fils- det syns ju direkt på stilen! Jag googlade och kom fram till att den heter ”Kanchou”. Hoppas du får tag på den! Kram Linda

  • carola roomofkarma.se says:

   Tack tack tack Linda!

   Du är kvällens hjälte ♥♥ Vet du hur glada vi är just nu? Jag och stora Sockret sitter och googlar på butiker som säljer denna tapet. Det blir nog till att beställa från USA, jippi!! Jag måste nog lägga till ett tack till, hihi!

   Stora stora bamse kramar från mig & Sockret ♥♥

   • Linda says:

    🙂 Hör efter med någon butik som har detta märke i sitt sortiment om de inte kan beställa hem till er (tänker t.ex. på Engelska Tapetmagasinet). Anledningen till att jag kände igen stilen så väl är jag funderar på kuddar i ett tyg med mycket snarklikt mönster! Kram Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *