INTERNETSTÖRNINGAR I SMÅSTADEN

 Gott bröd från mässan i helgen. Bild från min Iphone.

 

 

 

Hej Alla Fina Läsare!

Nu har jag lokaliserat problemet och det leder till min internet leverantör. Dom har haft drift störningar i över tre dagar i hela vår småstad. Men efter detta så kvarstår det ett stor problem som Min nätleverantör jobbar på! Idag har jag suttit med dom i telefon i ca en timme och gjort olika bredbandskollen hit och dit. Så dom skulle jobba vidare med problemet under morgondagen (verkar vara ett knepigt problem). Där av så har jag inte kunnat uppdatera här på RofK tyvärr. Jag som har tagit så fina bilder på dagens sovrum och den nya Ikea lampan som jag köpte här om dagen bla.

Hur som, nu vet ni varför jag inte kan uppdatera så ofta som jag vill i nuläget Men förmodligen så är detta fixat snart och då kommer jag tillbaka som vanligt! Längtar!!

.

Psst! Ett tips, Vi hade ju hemma en reporter samt en fotograf här i helgen som fotade inte bara sessornas rum utan i stort sett hela lägenhet som visas i Alingsås Tidnings månadsbilaga Hus & rum nu på fredag 14 september. missa inte!

 .

Är åter så fort jag kan blogga från min dator här hemma igen!

KRAM

 

2 thoughts on “INTERNETSTÖRNINGAR I SMÅSTADEN

  1. Miss Tess says:

    Så himla störigt med sådana problem som bara skaaa funka!

    Men så trist att inte kunna få tag på tidningen då;(

    Vet du vad. Först klickade jag hem tre halsband men igår ändrade jag mig (alltid velig) då jag hittade lite annat fint att klicka hem och kände att jag nog fick prioritera lite, hihi.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *