INDUSTRIGOLV FRÅN ALTRO

Orca – ANS2750006

Charcoal – ANS2750009

Pearl – ANS2750007

.

.

.

..

Tjing Bloggisar!

.

Golvet i hallen ska bytas ut i samband med att vi flyttar till vår nästa lya. Vi har inte fått något färdigt datum men det är inom en ganska snar framtid hoppas jag. Och vi har både planerat nya tapeter till barnens rum och lite nya möbler. Och nu har vi även kikat på golv. Vi väljer nog vita golv som vi har idag, för dom gillar vi väldigt mycket, men i hallen vill vi välja något riktigt slitstarkt. Och hittade då detta snygga gummi golv ovan. Nu finns det gummigolv i plattform cckså. Tänk vad enkelt det kan vara att l lägga nya golv själv då?!.  Gummi tål det mesta – inklusive stötar och skrapmärken. Det hjälper till att hålla ytan snygg och förlänger livslängden, vilket gör gummi till ett extremt kostnadseffektivt golvmaterial. Det passar ju perfekt att ha i en hall med en massa barn som drar in både grus och annat under skorna ♥. Altro industrigolv heter Novula Stratus, och deras Plattor är 50*50 cm. Dom finns i en massa olika färger men vi står och väljer mellan dessa färger ovan till vår nya  hall. Tror då att det skulle bli snyggast med Pearl färgen så det inte blir så stor kontrast, vad tro ni vänner?.

.

.

Ha en fin dag, så ses vi snart igen!

.

KRAM

.

4 thoughts on “INDUSTRIGOLV FRÅN ALTRO

 1. tinaminastina says:

  Åh vad det låter spännande med nytt boende! Fina golv ni väljer…när vi skulle renovera vårt kök ( för snart 14 år sen) så ville jag ha sådant golv, men då var det dåligt utbud och lite svårt att få tag på. Ska bli kul att få se hur det blir hos er!

  kram kram! tina

 2. Eva says:

  Åh ska ni flytta. Större? Hus? Nyfiken. Detta golv är så snyggt!
  Hade jag bott i mer modernt hus hade jag direkt valt detta golv. Kollat på många gånger. Där vi bodde tidigare. Vilket var nybyggt o modernt. Nu passar det ju inte alls i hemmet från 1800 talet med trä golv nästan överallt.
  Inget att tveka på. Det mörka snyggt! Ja alla nyanser.
  När sker flytten?
  Ha det gott
  Kram
  Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *