I ♥ RUFFIGA MILJÖER

Parkeringshuset på Magasinsgatan i Göteborg. I andra ändan av p-huset så stod det 2st olivträd – charmigt!
Hello Sweetis!
Idag bjuder jag er på lite pics från det små flummiga kvarterna på Magasinsgatan igen. Jag gillar verkligen det där råa och enkla med dessa områden.
Jisses, så mycket mat det har blivit i helgen. Som en av mina sköna vänner sa, här om dagen. – Magen står rakt ut, hihihi. Och det känns verkligen så också. Tänkte ta och snöra på mig Niken och ta mig en runda för att dämpa mitt dåliga samvete:). Och den får nog bli lite extra lång idag!

 

Hur söt är inte denna toook rosa bänk?! Skulle kunna tänka mig den hemma hos oss. Efter mitt besök i Köpenhamn här om veckan så är jag helt inne på att jag vill ha starka färg klickar i vårt hem. Men blir så glad av färg, tycker inte ni det?!

 

Har börjat gilla Acne mer och mer. Gillar deras enkla och tidlösa kläder. Färgen svart och Acne går liksom aldrig ur tiden.

 

Shit, att denna luckan var stängd. Jag som ääääälskar strömming, mums!
Ha en loovely day – så ses vi lite senare!
KRAM

3 thoughts on “I ♥ RUFFIGA MILJÖER

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *