I går blev jag vuxen på riktigt!

Igår så satt jag och gjorde det som så många redan har gjort, att välja el bolag. För mig så känns det väldigt vuxet. Men oj vad många olika el bolag som det finns att välja mellan, och hur vet man ens vilka som  är bäst. Alltså inte billigast, utan bäst. Och vad är då bäst på ett elbolag, jag kan både inredning och mycket inom tandbranschen, men jag vet egentligen inget inom elbranschen .

Men efter gårdagens botanisering av elbolag så har jag lärt mig väldigt mycket.. Exempelvis att det finns avtal med lågt fast elpris över vintern och rörligt elpris under sommaren, el till inköpspris och el till samma elpris året om. Detta är bara några av de frågorna som man får ta och fråga sig om. Men igår hittade jag ett bolag som har allt som jag tycker passar mig perfekt. Göta energi blev mitt val. Och när man väl har bestämt sig så är det bara att fylla i alla uppgifterna på deras sida så sköter dom avslut av det gamla abonnemanget och flyttar över allt till deras, så smidigt och enkelt. Ifall ni funderar på ett nytt elbolag så tipsar jag verkligen om Göta energi, det är såpass enkelt att till och med jag fixar det. 😉

Ni som följer mig på Instagram har kanske inte missat att jag tog en liten tripp ner till Spanien i slutet av förra veckan och över helgen. Det var sååå underbart att komma ner till värmen med mina underbara arbetskollegor. Att bara njuta av sol, träning på stranden och sena vinprovningar. Det är exakt vad man behöver då och då. Och efter denna resan så är jag helt säker på var jag vill vara någonstans när jag blir gammal.

Men efter gårdagens el-val så känner jag mig mer vuxen än tidigare och då kanske Spanien blir lite närmare, hihihi 🙂

 jag kanske till och med skall börja göra lite mer val här i livet så man blir vuxen snabbare..

Ha en underbar vecka.

//CC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *