HOUSE DOCTOR KLICK MILLAMIX

Senaste klicket House Doctor kuddfodral – No Speed limit, från finaste millamix. Nu har vårnyheterna börjat strömma in i Camillas fina netbutik. Har redan funderat på att klicka hem en kudde till från House Docktor ”one way”?!. ( Det ger mer smak, hihihi )
Todeloooo Soliga Lördagsmorgon!
Här hemma är alla barn utflygna på olika aktiviteter med Daddy och hemma själv sitter lilla jag och kikar in här på RofK. Men jag är inte hemma länge till:)! Jag är på väg ut på stan för att köpa vita Ranuklar till min nya fina glas vas som också kom på posten med kudden.
Jag älskar denna tid på året då solen strålar in i rummet och blomsterbutikerna fylls av ranukler vilket är en av mina favorit blommor (vita).

 Nya favvokudden passar fint med mina två gotländska fårfällar i soffan. Jag är totalsåld på alla nyheter från House Doctor. Kika in själva här och dröm er bort ett slag:)!

Vad ska du göra denna soliga lördag söta bloggis?
Vi ses senare vänner!:)
KRAM

14 thoughts on “HOUSE DOCTOR KLICK MILLAMIX

  1. Othilia says:

    Hej
    var finner man så fina fårfällar, krulliga och gråa?
    Tack för inspiration och trevlig läsning.
    Tror jag åker iväg och letar Ranunkler jag med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *