Hotell Pigalle

Hotell Pigalle

 

Hotell Pigalle

 Fantasirika restaurangen Atelier samt den vällustiga Bar Amuse här på 4 våningen på Pigalle.

 

 

.

.

.

 

Hej

.

Nu har även jag varit här, äntligen!

Färgerna och formerna andas det tidiga 1900-talets syndiga Paris, fast i Göteborg. Här andades det lyx i en avslappnad stil. En värld bortom all stress. Men framförallt värme, personlighet och passion. Inredningen är murrig och rustik. Detta är ett ställe ni inte får missa om ni besöker Göteborg. Med risk för att ni aldrig vill lämna det!  Följ med mig in här idag.

.

Hotell Pigalle

 

Hotell Pigalle

 

Hela besöket här på hotellet kändes som man var med i en saga. Kolla in dessa tapeter och dem härliga tavlorna.

 

Hotell Pigalle

 

 Kolla in alla vackra detaljer

.

Hotell Pigalle

 

Hotell Pigalle

 

 Det är vackra detaljer överallt till och med i taket.

.

Hotell Pigalle

 

Kolla in dom ljuvliga glasen.

 

Hotell Pigalle

 

Här fylls faten av utsökta smaker i form av kallskuret, korvar, ostar och patisserier. Årstiderna styr utbudet, vilket garanterar att du alltid får njuta av det godaste.
Delikatesserna ackompanjeras självklart av noggrant utvalda drycker så att dina begär och din törst stillas på allra bästa sätt.

Hotell Pigalle

 

Hotell Pigalle

 

För att lyxa till hotellvistelsen, så lånar hotellet ut dessa tjusiga skorna. Fransk design utav modeskaparen Christian Louboutins.  (Named after one of his favorite neighborhoods in Paris, ”Pigalle” is one of Monsieur Louboutin’s most iconic styles). Dessa skorna är utav blankt svart skinn med en klarröd sula och en klack på 12 cm. En tur med dom skulle vara ett äventyr för mig som aldrig går i höga klackar numera.  

. 

 Här har ni en super happy bloggerska som njuter av både vin och miljön.

 

 

 

Kram/Carola

tillvisitkort2

5 thoughts on “Hotell Pigalle

  1. Laila Söderblom says:

    Fantastisk ställe som jag ser fram emot att besöka tillsammans med dig! Att bara kunna kliva in denna gamla franska lyxiga miljö känns nästan overkligt. Underbara bilder. Du levererar som alltid! Kram

  2. Malin says:

    Vilka ljuvliga foton! Ett ställe jag också alltid velat besöka men har inte varit där ännu, nu blev jag ännu mer inspirerad! 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *