Härliga Måndagkväll!

Härliga sommarkväll!
Hur har ni det i det fina vädret? Själv så har vi njutit av ledigheten och värmen i fulla drag! I dag så kom brevbäraren med det nya numret av Sköna hem. Lagom slappt att dricka lemonade och läsa tidning i skuggan. Till Er som prenumerarar eller när nummret kommer ut i butik, så kolla in sidan 24-33, ett underbat reportage om en sommarstuga på Gotland. Jag Prenumerar på 2-3 tidnigar i taget för att blanda ut reklamen & räkningarna med något kul i brevlådan. Just nu så har jag Elle Interiör, Sköna hem & Residence. Men Bo bedre & 25 nya hem är bäst! Så dom köper jag i lösnummer.

Idag så har jag fått koll på det här med bilderna som krånglade i går. Så nu kan jag det som ni ser.
Nu är det dax att presentera bilden ovan på min maskott Lotta. Hon är en kinesiska nakenhund. Här sitter hon på en av soptunnorna utanför Röda sten som en annan gatuhund tänker ni. Men ack då hon är en ganska förnäm hund, som brukar hänga med i min Ed Hardy väska eller Chloé väska på dagarna, hon bär strasshalsband och gillar livets goda.
Liten dansar runt på Röda Sten i Göteborg. Vi tittade på båtar, dansade på gräset och fika på deras underbara restaurang. En helt underbar dag med mina minsta små skatter.

Här fick liten inspiration till att skapa konst!
Ha en varm & härlig måndagkväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *