Härlig höst doft från Yankee Candle, Cinnamon Stick

Den behagliga doften av kanel ger en lugnande hemkänsla i vårt hem i kväll.

Hej bloggisar,

Ja men då tipsar jag om lite mer härliga doft ljus som luktar höst och mys. Jag gillar Yankee Candle ljus då det är bra kvalité på de ljusen. Men ofta brukar de ha så fula pastellfärger så som ljusrosa, röd och andra knalliga färger som inte passar in i vårt hem. Men dofterna är ljuvliga, tyvärr så är den ljusrosa kanske den godaste doften av dem alla, så jag brukar stoppa in den i skåpet när den brunnit klart 😉  Men denna kanel doftande ljuset har faktiskt en bra höstig färg som inte är så knallig och sticker ut så den kommer få stå kvar här på bordet när den brunnit klart ;).

Nu måste jag ta och sminka mig då jag strax skall gå över till mitt jobb på andra sidan gatan från där vi bor 🙂

Ha en fin dag vänner!

Kram<3

One thought on “Härlig höst doft från Yankee Candle, Cinnamon Stick

  1. Micke says:

    Hej. Råkade surfa in på din sida när jag googlade yankee candle. Testat Wax lyrical / Fired earth ljus? Vi funderar på att ta in dem i vår shop och sälja dem med gravyr på men vet inte om det är en bra ide eller inte. Kanske bättre att satsa på yankee candle istället

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *