HAMBURGSUND

Charmiga små fiskebodar som verkligen används av fiskare, och inte bara en massa yuppies med för mycket pengar!

Tjing!
Här i Hamburgsund tillbringade ”Daddy” många fina somrar när han var liten. Dom hade båt här under många sommrar. Vi var och tittade till deras gamla brygga. Och allt såg ut som när dom lämnade det. Daddy har i detalj berättat vad han gjorde dittan och dattan. Och vem som bor var osv …. Jag & flickorna vet en massa om Hamburgesund nu ♥ Och allt han berättade var av kärlek. Så kul att höra någon berätta så passionerat om hans sommrar som barn här i denna lilla fiskeby Hamburgsund.

Detta är ett av dom få levande fiskesamhällerna känns det som. Här är allt på riktigt. Till och med den gamle fiskaren R fanns kvar, som Daddys familj lärde känna för ca 30 år sedan,  Daddy och hans bröder var som barn ute och fiskade många gånger med denne gamle fiskare. Ävens hans gamla fiskebåt låg kvar vid hans brygga. Tänk vad underbart att tiden kan stå stilla någonstans! 
Så härligt och så riktigt på något vis. Det är så här jag vill att västkusten skall kännas. 

Ett riktigt gulligt litet samhälle. Alla vi mötte hälsade artigt på oss. Det kändes så himla trevligt här. Kan förstå att Daddy saknar detta livet en aningens. Jag är ingen båtmänniska alls. Men efter denna sommaren kanske även jag kan bli en båtmänniska. Har man aldrig testat så vet man ju faktiskt inte hur det är?!:) Och jag trivs verkligen bland båtmänniskorna och dom fina miljöerna – än så länge:)♥

Önskar er en fin kväll i solen vänner!


KRAM

7 thoughts on “HAMBURGSUND

 1. Lotta says:

  Ah, var vackert! Det är helt sagolikt. Tänk att få tillbringa somrarna där! Fjällbacka är min på min önskelista.

  Kram

 2. Alexandra says:

  Så vackert!har aldrig varit i västkusten,men jag hoppas verkligen att vi ska ta oss dit nångång.Ha en fortsatt trevlig semester!

 3. Ljuva Magnolia says:

  Det är fantastiskt fint där men har inte varit där sen jag var liten, kanske ska ta en tripp snart 🙂

  Ha en fin dag,
  kram Catta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *