GULDSMYCKEN 2014

 

Armbandet Kartusch från EverSilver designat av Sanna Evers. Inspirationen bygger på en antik fom med utgångspunkt från stiliserde blommor och blad som ännu idag återfinns i tapeter, textilier och arkitektur. EverSilver är även kunglig hovleverantör. Prinsessan Victoria har setts i flera officiella sammanhang med armband från EverSilver. Dessa armband finns bla att köpa hos Helena Rääf Inredning i Torekov. (ring 0708-141579 eller maila helena@homeswedishhome.com)

 

 

En gårdagens bloggerska: Topp Nolita, Byxor Byxor 5 Units, Alla ljuvliga halsband kommer från IOAKU, armband Kartusch  Ever Silver Helen Rääf Inredning, ring IOAKU, Väska Michael Kors. 

 

 

Happy Lördag!

Mår ni bra alla fina bloggisar där ute?
Idag hoppar jag in en snabbis igen för att visa er en gårdagens bloggerska som var ute på vift. Och det blev lite sent!  Så idag är jag lite seg, helt enkelt!

Gaaaah, vad jag älskar smycken. Denna hösten har jag gått bananas på guld! Här om dagen hittad jag mitt favorit halsband The link of life i lång modell hos IOAKU. Att den har kommit i guld är en höstens NYHET, och visst är den riktigt flott?!.

Vi ses lite senare!

KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *