Göra om i badrummet

Hello.

Jag har länge velat piffa upp vårt badrum. Vi behöver inte renovera utan bara ”uppdatera” men nya attiraljer.

Hela våran lägenhet är bara 3 år gammal men jag tycker att allt är standard. Vi satte in ett badkar direkt när vi flyttade in, men nu vill jag göra resten som badrums skåp och kommod.

Jag skulle gärna försöka få lite asiatiskt spa känsla med några svarta  detaljer och kanske lite bambu. Spa känslan är väldigt viktig då jag vill ha ett rum där man kan relaxa i.

En sak till som jag gärna vill ha är en takdusch. En takdusch där man kan få olika sorters strålar, allt i från ett stilla  regn till ett skyfall. det optimal är att kunna ha en kombination av både badkar och ett stilla regn.

Jag älskar att botanisera på diverse badrums sidor och jag älskar att drömma mig runt för att hitta det optimala rummet för spa och relaxing. Just nu så surfar jag runt på en sida som heter badshop.se. Där finns allt och lite till av allt som jag vill inreda mitt bad rum med. Nu har dom även väldigt mycket med rabatter så det är nog nu man skall passa på att köpa på sig lite till badrummet.

Ha en underbar vecka.

//Carola

.

.

.

Detta inlägg är ett samarbete med badshop.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *