GODMORGON FRÅN SMÅSTADEN!

Ni får ett kik in i köket från vår hall på övervångingen idag kl 07.10.  (Där av så är bilden lite halv mörk).

 
 Hej Alla Sköna Bönor!
Ger er en pics från vår tidiga morgon här i småstaden. Tog en bild av våra nyskurade vita golv också:)! Älskar lukten av rena golv. Älskar när saker och ting är organiserade och strukturerade. Och det är just vad jag sysslar med idag.

Work work ………….. Här måste det planeras! Sitter just nu vid köksbordet och planerar familjens vecka med en kopp körsbärs te.  Dom sista dagarna så har jag börjat priotera om saker och ting, samt börjat se saker på ett annat sätt. Vad är viktigt och vad är inte viktigt. Vad vill jag göra med min tid.  Ibland tror jag att det är viktigt att vi stannar upp och ser oss omkring. Det är så lätt att bara köra på. Vissa har lättare för det och andra inte. Jag tillhör nog dom som bara kör på!

Things to do……….. återkommer senare girls!

KRAM
CC

14 thoughts on “GODMORGON FRÅN SMÅSTADEN!

  1. Maria - Wikers liv says:

    Visst är det viktigt att stanna upp och fundera på vad som är viktigt och inte! Helt rätt tänkt! 🙂 Gillar oxå ordning och struktur. Både ”i livet” och i hemmet 😉 Tuff tavla, såg först inte ansiktet nere till vänster, för visst är det ett ansikte? Eller kanske t o m flera? 😉
    Önskar dej en skön tisdagkväll!
    Kram!

  2. Sofia says:

    Ett städtips! Jag blandar mitt favvo-jordgubbs-sköljmedel i en sprayflaska & använder det som rengöringsmedel när jag dammar. Det luktar sååå gott & det blir rent! Så testa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *