Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Här står jag överlycklig och skadad. Jag gick nämligen och vrickade foten så rejält så jag fick binda det hårt eftersom den blev så himla svullen. Pratade med sjukvården  och gjorde några åtgärden sedan köpte jag  mig ett par kryckor när jag var i Cancale. Men här på bilden har jag just kastat bort kryckorna 😉 Men som ni ser så har jag en rejäl ful  klumpfot på bilden, men resan fortsatte efter planerna ändå  🙂

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris

Galet vackra Paris besöker vi här. Denna staden är så romantisk så jag smäller av. Men dock för mycket folk för min smak. Efter att ha besökt många vackra vingårdar i Alsace, Bordeaux och ätit ostron i mitt paradis Cancale så är detta en mer en chock. Vi har varit på landsbygden den större delen av resan där det är mer folkglest till det här 🙂 Men Paris har varit min stora dotters dröm länge och min lilla tjej har drömt mycket om Paris det senaste året så det var en självklarhet när vi körde ner i Europa att besöka lite turist sevärdheter som man ska ha sett.

En av mina mål va att besöka det franska lyxkonditoriet Ladurée här i Paris<3 Med pastellfärger, marmorbord, gulddetaljer och sirliga teserviser känns interiören som en scen hämtat ur en Paris-film. Här fanns det också en mycket lyxig café del man kunde gå in och fika. På menyn hittar man självklart Ladurées välkända macarons , men också ett gäng andra bakverk, glass och mängdvis med te. Den som gillar vardagslyx och tjusiga bakverk kan inte missa det här. (tyvärr så var det så läng kö in dit så vi hoppade över det). Jag tittade in en snabbis och konstaterade att det var väldigt fint och mysig där inne. Vi var inne i den vackra butiken och handlade med oss godsaker hem istället, och bara det besöket var fantastiskt!

Nu ska jag gå och  fixa till mig då jag är mitt uppe i ett sommar jobb på Lindex. Jag har några veckor kvar och sedan bär det av på en ny liten resa med familjen. När man börjar resa så får man verkligen mersmak. just för tillfället håller vi på att fila på flera reser faktiskt utspritt på året 😉 En av resorna är en vecka till Köpenhamn, så har ni några bra tips på restauranger, utställningar eller annat man inte får missa när man är där så är det bara till att skriva till mig!

.

Ha en fin dag vänner!

Puss & Kram<3

One thought on “Galet vackra Paris

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *