FRULLE OCH KRISPIGA SÄNGKLÄDER MED MIG HEM

.

Vackra lilla kyrkan nere i Arilds fiskehamn tidigt i söndags morse.

.

.

.

.

Toodello Fab Fredag!

.

 Idag är det äntiligen fredag vänner, Jippi! Jag hade tänkt att starta den med en lång och härlig promenad nere i vår lilla båthamn. Det är så skönt med morgonpromenader! Det sätter en skön stämpel för hela dagen tycker jag. Men istället så pallade jag äpplen i min väns trädgård till kvällens äppelpaj. Satt uppe sent igår kväll och klicka hem lite presenter till lill Dockan som fyller år nästa vecka. Har även varit inne på Lindex och köpt den där ur söta leopard jackan till henne, tyyyyyyst nu får ni inget säga så hon får reda på det. Det är ju en liten present .

.

Idag vill jag visa er dom sista bildern i min kamera från söndagen då vi vaknade upp på vingården. Bara det var en dröm att få sova  i deras fantastiska sängkläder. För nu skall ni få höra på något helt galet som jag har gjort!! Ni  har väl läst och hört att sängkläderna kan vara så där härligt krispiga, och det kan dom ju vara. Men inga sängkläder i världen går upp mot dom som vi fick på Arilds Vingård i helgen. Dom var kritvita, lite tjockare i tyget. Dom var så krispiga och härliga så jag ville verkligen och då menar jag verkligen inte åka ifrån dom. Så jag tassa fram till Anette vid frukost bordet och bad om att få köpa sängkläderna. Och efter lite skratt och prat så köpte jag dom faktiskt:). Visst är det galet att köpa med sig sängkläderna hem från ett hotell besök. Men jag var bara tvungen för dom var så otroligt krispiga så jag har aldrig känt något liknande. Och vi är fantastiskt nöjda med dom, sover som en prinsessa i dom, hihihi ♥  

 

.

.

 .

Efter lång promenaden nere i hamnen var det dags för frukost på Arilds vingård. Wow, vilken underbart god frulle vi fick. Nybakat bröd, beacon, ägg, färska frukter, färska bär, ostar och en massa annat gott. Färskpressad apelsin och äpple juice, te och kaffe. Jag det var en riktigt mysig frulle med en fantastisk utsikt över vinrankorna.

.

.


 

 Med detta sista inägg från Arilds Vingård får vi tack för oss i år. Vi kommer tillbaka nästa år igen, var så säker på det!!!!

.

.

.

KRAM

.

.

4 thoughts on “FRULLE OCH KRISPIGA SÄNGKLÄDER MED MIG HEM

 1. ikas says:

  Jag har varit sugen på Arild flera år och nu blir jag ännu mer sugen. Hur hittade ni denna vingård första gången? Jag har aldrig hört talas om den även om jag känner till orten.

  • Carola says:

   Hittade denna otroligt vackra gård av en ren slump i sommras. Vi var nere i Mölle och åkte ut på landsbygden för att fota djur. Och helt plötsligt så dök denna gården uppp:) Och hit kommer vi att besöka många gånger till! Det är ett litet eget paradis i Skåne! Tycker att ni skall ta er en resa dit i sommar!

   kram CC

   • ikas says:

    Spännande!!! Vi ska faktiskt till Helsingborg nu i helgen. Ser att just vingården är stängd för i år. Anser du att orten är värt ett besök ändå, denna årstid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *