Flame Led Lampa gör höstmyset

Att göra det mysigt i för hösten behöver inte alls vara dyrt och svårt! Ni var många som skrev till mig och undrade över denna Flame lamp ? Så här kommer mer info.

Denna lampa är inköpt på Balders Hage och är en av de mest trovärdiga eldskänsla jag har sett. Jag har varit runt och letat denna lampa och sett endel. Denna lampan går att använda både inomhus och utomhus. Fick denna iden av min kompis Ulrika som är grym på inredning!

Jag tog lite ved i en korg, där efter satte jag bara ner lampan i mitten – klart. Ni som inte sett min instagram kan se filmen där på hur den ser ut när den är på och ger eldflammor.

Bästa och billigaste hösttipset på höstinrednimg!

Ha en fin söndag vänner!

Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *