FAB FREDAG FRÅN SMÅSTADEN

 

Familje collage by Me.  Detta hänger på vår kylskåp ute i köket.

……

Välkommen Fab Fredag!

Idag har vi tagit det riktigt lugnt här hemma. Har verkligen skrotat hemma hela dagen. Jag hade många planer på att hänga upp resterande av mina nyinköpta vita gardiner, men nope det har jag inte hunnit med. Men vi har hela helgen på oss att fixa och trixa här hemma. Gaaaah, allt tar verkligen så lång tid när man håller på att renovera. Det gäller att ha tålamod! Vilket jag jobbar hårt på nu, hihih.

 

Vet att ni är många som vill se mig uppflinad lite mer här på bloggen. Varsågod här har ni en uppflinad bloggerska, hihihi!

..

 …

Nu skall vi chilla i soffan till X factor och hejja på bästa Awa. Hon är ju bara så himla gullig. Klart familjens favorit.

..

Ha en riktigt mysig fredagskväll vänner – så ses vi i morgon igen!

KRAM

8 thoughts on “FAB FREDAG FRÅN SMÅSTADEN

  1. Sandra Carlsson says:

    Fina bilder på er familj.Oj vilka bländande vitt leende du har! Syns att du jobbar med tänder. Helt perfekta tänder som ett pärlhalsband, inte alls avundsjuk:)!

    Fin kväll på dig. Kram

  2. mig&mitthem says:

    Vilka fina/levande bilder. Tackar & bockar för gulliga kommentarer på min blogg. ”Blogg-tshirten” hittade jag som bild på pinterest, har tyvärr inte en blekaste aning om var man kan inhandla den.Visst sliter det på alla celler att renovera!? Idag har jag adventspyntat mitt i vårt renoveringskaos….kanske snickarna tycker det blir mysigare då? Förstadecemberkramar m

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *