Ett besök på småstadens bästa restaurang med Lindex gänget

Ett besök på småstadens bästa restaurang med Lindex gänget

Ett besök på småstadens bästa restaurang med Lindex gänget

Ett besök på småstadens bästa restaurang med Lindex gänget

Småstadens bästa restaurang besökte jag här om dagen med sköna bönorna från Lindex Lerum. Restaurangen heter Momenti Liberi. Namnet betyder en lugn stund på italienska, det är precis vad det är, en smakfull, lugn stund fylld av njutning.

Vad jag gillar god mat och trevligt sällskap. Och det har varit mycket av den sorten denna sommaren kan jag lova! Nu är det höst och lite ångest har jag nog allt fått över att jag ätit för mycket. Jag har börjat träna men måste även lägga om kosten till lite mer fettsnålare och mindre kolhydrater. Men jag är inte riktigt där än 🙂

I morgon blir det ännu mera god mat, en mysig lunchträff med min gamla arbetskamrat Caroline 😉 Jag får uppenbarligen starta min sundare livsstil längre fram 😉

.

Ha en fin kväll!

Kram<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *