En lunch på Tyska bron

Ja men mu är jag äntligen här på Tyska bron i Göteborg. Att det ska vara så svårt att få till det ibland?!?

I solen drack vi veteöl och åt gratinerad hummer med pommes frites. En helt fantastisk maträtt på rätt ställe!

Har ni några saker ni har svårt att köpa? Saker som ni undviker att köpa?

Jag undviker att köpa skor. Just för att det är då svårt. Alla skor gör typ ont på mina fötter. För tunn och stum sula, för smala så dom tränger på över tårna. Ja listan kan bli lång på mitt gnäll.

Jag gick i Göteborg med min personliga shopper Ulrika ”Stockholman” Om det är någon som har koll på ALLA märken, modeller och funktioner så är det hon! Hon tog fram ett par skitsnygga fest skor med klack och ett par vardags skor med en liten kilklack. Hennes tips, köp ALLTID äkta skin rakt igenom skorna för det formar sig då efter din fot och du får inte skav (kanske i början när dom är nya) men det töjer sig där det krävs samt att du svettas inte i dessa skor. Två, det finns varumärken som jobbar med komfort och hon drog en radda av varunamn för mig som hon visade i butiken. Jag har ju noll koll på sånt. Och ja det är verkligen skillnad på skor och skor. Jag tycker det är så vårt med skor men idag kom jag hem med två par skor, det hör verkligen INTE till ovanligheterna!!

Tack ”Stockholman” till hösten så åker du med mig och köper höst/vinter skor ?

Nöjd och trött går jag och lägger mig nu. Idag blev det visst två blogginlägg ?

Puss & kram

❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *