EN LUGN KVÄLL

En just nu bild från småstaden.

Gooood Kväll!
Åhhhh, så lagom slappt här hemma just nu. Sockrets kompis gick hem nyligen efter att ha ätit kvällsmat hos oss. Nu ligger sessorna nerbäddade i sina sängar och nästan sover. Och själv ligger jag här i soffan och bara njuter under en filt med lievande ljus i hela huset. För brrrrr så kallt vi har här inne idag! Ikväll tänker jag förbereda för Sockrets födelsedag i morgonbitti. Tårta på sängen och paket. Och vet ni vad, hon skall få en upplevelse present bla som hon kommer att ÄLSKA♥. Men först skall jag ligga här och njuta en stund till:)!

Vi ses i morgon vänner!

KRAM

5 thoughts on “EN LUGN KVÄLL

 1. Coquina says:

  Vilka fina bilder du tar och grattis i förskott till sockret =) Nu kan du tävla om en matkasse från mathem.se på min matblogg så kika gärna in där och tävla om årets julklapp =)

 2. Lucie says:

  Det låter så trevligt lugn kväll!
  Som alltid vackra bilder 🙂

  Förra veckan besökte jag ditt vackra land … jag och min familj älskar verkligen Sverige!
  Kram Lucie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *