En lat söndagsfrukost med familjen

Svart salt är perfekt att pryda maten med eftersom barnen inte gillar svartpeppar, gott & snyggt? Köpt på Urban Deli i Stockholm.

Godmorgon sköna söndag!

Det finns nog inget som är så skönt som långa och lata frukostar med familjen? Vi älskar verkligen att duka upp med massa god mat som alla önskar att äta och sedan sitter vi timmar och äta medans vi pratar och planerar inför kommande veckan. Denna söndag gräddade vi färska Ciabatta bröd i ugnen som äts med ringlad olivolja, mozzarella ost, färska tomater, färsk basilika med flingsalt och några varv med svartpepparkvarnen över. Det är våra favorit mackor! Sedan gjorde vi nice cream av frysta mangon och hallon som serveras med hallon, blåbär och Cocos chips. Juice, kaffe latte, te och cava i glasen ?

Denna veckan som kommer startar ju skolorna igen och den riktiga vardagen med rutiner, aktiviteter och väckarklockan som ska ställas igen. Då behöver vi börja planera så vardagen flyter på. Efter en lång julledighet så har rutinerna sakta suddats ut. Och det är det som är jullov, bara ta det lugnt.

Nu får vi ta tag i dagen!

Önskar er alla en fin söndag!

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *