En gårdagens Sockerbit

 En gårdagens Sockerbit här. Hon fick för sig att ta på sig alla   kläder hon gillar samtidigt. Om det var en blandning mellan vinterstövlar och sommar kjol, men det spelade ingen som hälls roll för henne. Och detta blev  resultatet = ganska coolt ändå för att vara 7-år och bara gå loss i garderoben,  tycker jag!


 Här har ni vinter tassaran. (Lilla sötnos). Hon var så nöjd när hon låg där i soffan med alla dessa kläder på sig och såg på Madicken på junibacken. Hon tyckte verkligen att hon hade fått till det. Och dessutom så tog jag kort på henne liggandes i soffan= Då måste det ju varit super fint, mamma??

God kväll alla fina bloggisar!
Har ni haft en fin dag i dag?
ÅÅÅÅ igår så var det en riktigt jobbig dag! Och jag vill börja med att tacka för alla de fina kommentarerna som jag fick igår här på bloggen! Det fick mig att bli väldigt, väldigt glad igen! Det bevisar ju att det finns fina och snälla människor runt om kring mig= Härligt! Låt er fina människor skina mera!
Idag så har hela familjen varit på skol avslutning på Sockrets jätte fina lilla skola. Det var så vackert. Vi såg och hörde när vår rektor P tackade av alla 9-orna och  önska dom lycka till till gymnasiet. Tänk vad tiden går fort, tänkte jag. Snart är mina  små barn så stora=Hjälp! Det gäller att njuta av varje minut som går. Efter alla fina sånger och avtackning och tal så var det dags för den årliga jordgubbs tårt
buffén. Det är nämligen så att varje år så bakas det jordgubbstårtor av oss föräldrar och ställs  ut på skolgårdens alla bord. Tänk er en hel skolgård full av jordgubbstårtor, vilken lycka för ett barn! Det är verkligen en super mysigt tradition som barnen längtar till varje år.

Efter skolav sluteningen så var hela familjen ute och åt mat. Så det blev en lång  dag för sessorna. Men tur är väl det att dom är lediga i morgon med mig.  Jag har tänkt att åka till stan med dom imorgon bitti. Daddy i familjen skall åka till farbro doktorn i morgon. Han har varit super dålig här i några dagar och det
går inte åt rätt håll alls!

Nu tänkte jag ta mig min kvällskopp med körsbärs te och läsa den nya Mama tidningen som kom med brevbäran i morse.

I will be back soon!

LOVE
CC

2 thoughts on “En gårdagens Sockerbit

  1. Kviddevitt says:

    Men hur cool? Sötnos! Kjolen är ju bara hur fin som helst! Mar Mar, eller? Hmmmm, en sådan skulle sitta fint på Filli också…. 🙂

    En trevlig kväll till dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *