En försenad födelsedagsmiddag för mig i CPH

En försenad födelsedags middag för mig på Sticks Sushi Tivoli Haven i Köpenhamn.

En middag med en fantastisk utsikt och utsökt mat med förstklassig service. Vi fick ett perfekt bord med bästa utsikten vilket var magiskt. Vanligt vis så gillar jag inte denna sorten av mat men här var det riktigt gott.

De var fantastiskt duktiga på drinkar också ? När vi kom in och blev tilldelad vårt bord så fick vi var sin varm/fuktig handduk att torka våra händerna med, sånt gillar jag. Det var många sånna små saker runt omkring middagen jag gillade här.

Klart ett ställe att rekommendera om ni besöker Köpenhamn!

  • Nansensgade 49
  • 1366 København K
  • CVR 73 34 26 19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *