EN DAGENS

.

En dagens Me Klänning Yellow Ferry, Jacka Nolita, Skor LdiR, Solisar Ray Ban och väska från Cara Collection

.

.

.

.

Hej Igen Snyggingar!

Visar er en dagens på min ur roliga och färgglada väska som jag köpte här om dagen.  Väskorna försvinner snabbt och jag beställde tydligen den sista oranga men dom rosa Chic Shopper modellerna är perfekta nu till våren. Dessutom är det Ta 3 betala för 2 när det kommer till dom väskorna hos Cara. Tror att jag får köpa en rosa också för Sockret vill också ha en nu, hihihi.

.

Nu skall jag ta och göra lite god kvällsmat till mina hungriga sessor. Idag blir det rökta musslor med rostat bröd och tillbehör, mums!

.

.

Vi ses i morgon!

KRAM

 

One thought on “EN DAGENS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *