EKOLOGISKT TAPPAS JULBORD PÅ GUNNEBO SLOTT

Gunnebos bageri fick silver i SM i mathantverk i två kategorier.

Välkommen Veckans Bästa Dag!
Låt er förföras av historiska dofter och smaker från julbordet, som tillagas av utvalda ekologiska och närproducerade rå varor. Jag så står det på Gunnebos Slotts hemsida om ni går in på Julbord Gunnebo Slott. 
Åhhhh herre, vilket julbord. Det är ett ekologiskt tappas julbord med väldigt mycket gott. Igår så besökte jag med mina bästa arbetskrater slottet för att avnjuta deras fina julbord. Ni som har läst RofK en längre tid vet ju att vi var och åt julbord här förra året också. Det är klart det godaste och bästa julbord jag någon sin har ätit. Det är mycket fisk, lax och inte alls så fett som många andra julbord är. Och all mat är i form av snittar. Och det bästa av allt är att det är ekologiskt odlat. Om ni inte har varit där någon gång så rekommenderar jag verkligen detta julbord!! Mycket av kryddorna och en del av köttet kommer från deras egna gårdar och trädgårdar.

Miljön är så nordisk sval på någon vis. Mycket levande ljus och brinnande brasor vi matborden.

Här kan ni se lite av uppläggen på kallbordet. Jag kan lova att hit kommer jag nästa år igen:)! Inget julbord kan någonsin klassas med detta ekologiska konstverk!
Nu skall jag i vanlig ordning fredagsfixa lite här hemma.
Vi ses lite senare!
KRAM

One thought on “EKOLOGISKT TAPPAS JULBORD PÅ GUNNEBO SLOTT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *