Drinkbord från Ikea

Drinkbord från Ikea

 

Drinkbord från Ikea

 

Drinkbord från Ikea

 

Drinkbord från Ikea

.
Drinkbord från Ikea

.

.

Sköna söndag i solen

.

Här har ni en bloggerska som bara har solat, vilat och varit tillsammans med familjen och morföräldrarna. Jag har ättit och haft det riktigt mysigt men jag har inte haft fram kameran alls, vilket är riktigt olikt mig. Jag har känt att jag bara vill ro om mig själv och mina nära och kära utan massa krav och måsten. Vilket väder vi har haft! Jag som fullkomligt älskar sol har njutit som bara den i solen.

.

Här om dagarna var vi en sväng ner till Ikea och köpte denna fina drinkvagn/serveringsvagn som egentligen är tänkt att ha utomhus, vilket vi också hade tänkt. Men sedan så hittad jag en plats som kändes naturligt hemma i köket och där fick den landa. De träskivorna som är som bottnar i drinkvagnen skall på sikt bytas ut mot vita skivor så klart och handtagen skall målas vit. Men när det är så fint väder så känner vi att det gäller att njuta och samla kraft. Det där kan vi göra en dag när solen är i moln haha.

.

Nu skall jag ta och hälla upp ett glas vitt och lägga mig i kvällssolen och njuta innan det blir dags för tv, i kväll kommer Springfloden vilket man inte får missa. Jag tooook gillar skådespelaren Kjell Bergqvist som medverkar i denna filmen. Måste ses, men nu blir det njuta lite till!

.

Ha en fin kväll vänner, så ses vi i morgon. Då skall jag visa mitt senaste köp här hemma!

Kram/Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *