RÅ OCH NATURLIGA JUL – HOS ANJA & PETER ERNGART

Bilder Femina.dk

Var bara tvungen att lägga in ett litet inlägg här på bloggen när jag hittade detta fina hem.

”Julen börjar tidigt med Anja och Peter Erngart. Intresset professionellt tillbaka i slutet av sommaren när Anja gör julen katalogen för tidningar, och Peter börjar julförberedelserna i sin gårdsbutik. Men i privata, som är inredda i flera steg för att hamna i det hela stora julen orgie”. Bilderna är från Juli i sommras. Men vilket härligt inspirerande hem!!

Godmorgon Sverige!
Åhhh, mina älskade barn. Idag har dom sovit till kl 10,30. Vilken dröm! Vi kom hem väldigt sent efter att ha varit på en super trevlig middag hemma hos min barndomsvän Jenny med familj. Vi såg på idol och bara den slutar ju jätte sent:). Tack Jennie med sin fina familj för en super trevlig kväll!!
Just nu så är min familj i väg på Ica Maxi för att köpa bakpulver som är slut här hemma. För här skall det lagas en riktigt amerikansk frulle eller snarare en brunch. Och då måste man ha amerikanska pannkakor så klart!! Samt mitt goda tea som jag fick av Jenny igår. Teat är rött och har en viss sting i sig, den innehåller bla chilli = mums!
Nu skall jag börja på vår amerikanska frulle/brunch! i klädd i en slappa morgonrock. Idag är det en riktigt skön lördagsmorgon här hemma.  I vanliga fall så brukar det vara full gång med aktiviteter på lördagsmorgon. Men nu har vi jul uppehåll:)!
Vi ses lite senare!
KRAM

5 thoughts on “RÅ OCH NATURLIGA JUL – HOS ANJA & PETER ERNGART

  1. Fjasevas Huset says:

    Hei kjære deg:-) så hyggelig kommentar inne hos meg. Selv med et dårlig mobilbilde er den kvisten lekker. Det er en Lerkkvist. Gratis og fin dekorasjon:-)

    Fine bloggen din!!
    Kommer tilbake igjen her ja:-)
    Stor klem fra mor i huset her.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *