DELI VERKET

På sommaren lämnar jag mitt älskade Amarone vin och går över till Champagne!

.

.

.

Toodeloo!

Här om kvällen blev jag bjuder på en upplevelse på Deli Verket kök & Bar utav min goaste vän ”Lalla” hon ville visa mig sitt Eriksberg, där hon hör hemma. Och tro mig när jag säger att jag blev väl omhändertagen av hennes gäst frihet och stora hjärta. Det finns ingen som hon! L tog mig till en restaurang som gav/ger både upplevesler, smak och miljö som speglar områdes historia – närheten till h avet, de gamla varven och industrin men även det nytänkande och moderna Eriksberg.

 

I baren har dem ett levande öl- och vinutbud. Urvalet vin växer, och dem har valt att fokusera på främst Europa. Här ovan erbjuds det öl från ett utav Göteborgs mikrobryggerier. 

På Deli Verket står smak, råvara & säsong i fokus. Deras koncept präglas av det enkla, hållbara köket med tyngdpunkt på chark och hav. Det kan avnjutas i all sin enkelhet eller som varmrätt. Utbudet från havet varierar beroende på vad som för dagen inkommit till fiskeauktionen.

Kolla in denna lilla sötnosen som satt bordet bakom oss på Deli Verket denna ljumna kväll. Killen hette kush och var 9 månader. Jag tror det var en Engelsk staff bullterrier, om jag inte minns fel? Så himla gullig och snäll ♥

OMG, det var mycket mat man fick. Detta var en delikatess talrik M – stor som en XL, hihi.

 

Detta är en ställe som jag varmt rekommenderar om ni besöker Göteborg i sommar!

Adress: Ostindiefararen 61. 4417 65 Göteborg.
Tel 031-3010388

KRAM

 

Posted in Usa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *