Dagens vita jeans från Rut & Circle

Dagens vita jeans från Rut & Circle

 

Dagens vita jeans från Rut & Circle.

Tjing

.

Mår ni bara alla snyggingar där ute?!

Här är det bara toppen bra. Jag tänkte att idag kör vi en liten dagens igen. Inget är så somrigt som vita jeans? Idag bär jag ett par riktigt sköna nya vita jeans med halvhög midja. Byxorna kommer från Rut & Circle och finns att köpa här. Leopard toppen kommer från Nolita och är förra årets modell. Idag kör jag säkra kort som håller sig i tiden. Vita jeans och leopard topp. Till detta kör jag mitt Coco Chanel halsband som jag köpte för 15 år sedan.

.

Ha en skön dag!

Kram/Carola

tillvisitkort2

3 thoughts on “Dagens vita jeans från Rut & Circle

  1. Jenny Agnekrans says:

    Åh, de är ju så fräscht på sommaren med vita jeans! Jag äger ett par exakt likadana som jag köpte ute hos Annelie i Taxinge 😉 Hon har så mycket fint, och en känsla av att sätta ihop det så fint!
    Kram Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *