I dag fyller jag år

I dag fyller jag år

 

I dag fyller jag år

 

I dag fyller jag år

 

I dag fyller jag år

 

I dag fyller jag år

 

 

Välkommen 17 December

I dag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag hurra hurra hurra för mig:). Tidigt i morse åkte vi ner till vårt numera favorit bageri Gateau  i Göteborg och köpte min förbeställda tårta jordgubb & vaniljmousse, den är helt glutenfri vilket kan vara svårt att  hitta idag på bagerierna runt om i landet.

Tittar bara in en snabbis för att visa denna söting till födelsedagstårta!

Stor kram Carola

 

4 thoughts on “I dag fyller jag år

 1. Laila Söderblom says:

  Hej Carola! Hoppas att du har njutit Din Dag (gårdagen) med finaste tårtan! Visst var den supergod? Vilken snygg uppdatering av din blogg! Gillar typsnittet! Älskar din enorma kreativitet. Att du alltid överraskar i tanke och handling! Det skall bli spännande att följa dig framöver med din nya utbildning! Våra små planerade utflykter ser jag väldigt mycket fram emot! Ha en underbar söndag tillsammans! Stor KRAM

  • Carola says:

   Hej Laila!
   Tack så mycket för din kommentar här. Du vet ju hur jag har hållt på med bloggen tekniskt:)
   Nu har jag äntligen hittat ett sätt där den både ser bra ut och att den är lätt att ta upp och läsa.
   Ser att det är många av mina läsare som öppnar bloggen mobilt eller via paddan och det gör jag ju själv. Det är
   kul att kunna öppna en blogg snabbt och smidigt när man som ex står i köer eller väntar på bussen, snabbt och enkelt bli underhållen
   eller inspirerad! Nu har jag äntligen fått till det bra och hoppas att alla mina läsare också tycker det!
   Tack för dina åsikter, kul att du gillar den!

   Stor kram Carola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *