CUCKOO´S NEST

 

Restaurangen Cuckoo´s Nest  är en restaurang, bar och mötesplats på Lindholmen i Göteborg som vann Hotel design awards, best bar 2013.

 Tempel för tvivel och hopp av Kent Karlsson. Skapad 2004. Konstnären har sedan flera år ateljé på Norra Älvstranden.

.

.

.

Tjing Bloggisar!

Idag vaknade jag mindre utsövd men med ett riktigt stort leende på läpparna. Jag måste bara börja med att tacka min underbart goa vän ”Lalla” för en fantastiskt underbar heldag på Eriksberg/Linholmen. Du har verklige bjudit totalt på dina hemma trakter i Göteborgs hamn, allt ifrån inredning, god dryck och mat, trevliga promenad längst havet, bubbel, trevliga restaurangbesök till trevligaste barhänget som vi avslutade kvällen/natten med! Bjuder er på avslutet först här:

Välkomna in på Cuckoo´s Nest Radisson Blu Riverside Hotel på LIndholmspiren 4.

 Kvällens drink var KO-JITO. OMG den var riktigt starka, exotisk upplevelse minst sagt!

Får jag presentera Göteborgs bästa och trevligaste bartender Jonas! Ja, jag vågar nog faktiskt påstå det! Dom drinkarna vi drack här, måste jag säga det var i världsklass. Har aldrig druckit så goda drinkar någonstans.

 Kvällens vinnare av drinkarna va ändå Chinatown by JonasGin, färskpressad citronjuice, Mynta som skakas med is, Silas av och hälls upp på iskalla cocktailglas. Så härligt syrliga och läskande så det var inte riktigt klokt. Den rekommenderar jag om ni besöker Cuckoo´s Nest i sommar!

 

 

Denna trevliga kväll avslutade vi en super fina segelbåt på kajen intill hos min mans barndoms kompis Henrik och hans vänner. Dessvärre så är jag inte så duktig på att fota i mörker. Så från segelbåten kommer det inga bilder denna gång.

Nu skall jag hoppa in i duschen och fixa till mig. För idag skall vi åka och hämta ut våran husvagn som vi har köpt  i veckan. Detta blir en ny era i familjen Karmas liv! Detta kommer bli spännande då jag inte vet om jag är en husvagns människa. Men ni kommer få se många nya vyer och miljöer kan jag lova. Här skall det upptäckas och upplevas alla världens hörn. Tipsa mig gärna då vi skall ut på turné i sommar.

Jag har massa mer fina bilder att bjuda er på.

Så vi ses lite senare!

KRAM

Posted in Usa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *