CARA COLLECTION TILL MINI ME

Dagens Docka: Jacka Ralph Lauren, Tröja Juicy Couture, Jeans Disel, Skor Ugg, Nya fina armband från Cara Colleciton

….

Hello Handsome!

Idag när vi kom hem låg det ett lila fint paket i vår brevlådag från fina Sofia Bergqvist som är designen och skaparen bakom dessa fina Cara Collection armbanden. När vi klickar hem ett armband från fina Cara Colleciton så bidrar vi också till forskningen kring diabetes, vilket känns väldigt bra! Älskar smycken som har budskap eller ger pengar till väl ändamål som forskning.

Denna vackra kvinna Sofia Bergqvist träffade jag för ca 12 år sedan då vi blev arbetskollegor på NK i Göteborg. Hon är en driven kvinna som har lyckats bygga upp ett eget varumärke med dessa underbara armband. Dom säljs runt om i fina butiker i Sverige samt nu England. Vi har sett armbanden i modemagasin samt kändisar som Carolina Gynning mf. 

Jag har givetvis klickat hem några snygga armband till mig också, hihihi. Pics kommer på dom, loooovar!

Lek i parken ……..

 

..

Men kolla in dessa otroligt söta armbanden – som karameller på hennes arm Här kan ni också klicka hem ett fint barnarmband till era små sessor.

 

 Time to go home ……………..

..

Nu skall jag fixa och trixa lite här hemma för morgon dagens födelsedags barn. Tårta på sängen, paket ………. ja, ni vet!

Önskar er en fin kväll!

 

KRAM

 

Psst! Jag skall försöka svara på alla era frågor som kommer via mail. Jag har inte hunnit med det den sista tiden. Men jag skall försöka hinna med det i kväll! Håll ut ………….. svar kommer! 

 

13 thoughts on “CARA COLLECTION TILL MINI ME

 1. maria says:

  Vilken söt liten 5 åring!! Hoppas ni får en helt härlig dag i morgon. Min yngsta fyller 10 på söndag så här pågår förberedelser för fullt. Krams m

  • Carola says:

   What????????????????
   Jag vinner aldrig aldrig någon tävling! Och om jag tänker efter så har jag nog aldrig vunnit någon tävling. Du måste sätt fel?!

   Skall genast klicka in mig och kolla om det stämmer. Vågar inte bli super duper glad och börja dansa innan jag läst bloggen:)!

   Kramizzzzzzzzzar ♥CC♥

 2. Emma says:

  Ja visst är det en fin lägenhet fylld med inspiration:) Tavlorna är av Lovisa Burfitt, visst är de fina, de skulle jag också vilja ha här hemma:) Googla så hittar du dem:)

  Kram & tack för din kommentar:)

 3. Rita Mählström says:

  Bara så söt är din tös.Härlig dagens !Bara så himla fina armband.a nu en skön kväll fast fix inför stora dagen i morron .Ha det gött fina du .Kramar Rita ♥

 4. Mia says:

  Fina bilder och jättegulliga armband. Skall klicka in mig och titta vidare.
  Här har vi också en 5 åring som snart fyller år.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *